Bie numri i gjobave anti-COVID

Bie numri i gjobave anti-COVID

Derisa masat anti-COVID-19 ende nuk janë ndryshuar, numri i gjobave i cli para pak dite ishte mbi 1000, tanimë ka rënë në 400.

Sipas Policisë, tiketat e shqiptuara në bazë të ligjit Covid-19, gjatë 24 orëve në qytete të ndryshme të Kosovës është 408.


Kurse, tiketa trafiku të shqiptuara janë 1472.

Ndërkohë, bëhet e ditur se kanë ndodhur 15 aksidente trafiku me të lënduar dhe 29 aksidente trafiku  me dëme materiale.

Lexo edhe

Video

error: