Besnik Tahiri: VV dhe Kurti po shpalosin qasje autoritare dhe tentim të dominimit

Besnik Tahiri: VV dhe Kurti po shpalosin qasje autoritare dhe tentim të dominimit

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK) ka adresuar një varg akuzash ndaj fituesve të zgjedhjeve të 14 shkurtit.


Sipas deputetit Besnik Tahiri, Lëvizja Vetëvendosje dhe mandatari për kryeministër Albin Kurti po shpalos qasje autoritare dhe tentim të dominimit.

“Kjo seancë ka filluar me një rend jo demokratik. Kjo për neve nuk është befasi, pasi fituesi ka zgjedhur procedurën para përmbajtjes. Fituesi ka zgjedhur të veprojë shkurtazi dhe ndaras. Dihet kjo qasje autoritare ku do ta çojë vendin”, tha ai në seancën në të cilën pritet të votohet Qeveria Kurti 2.

Lexo edhe

Video

error: