Besian Mustafa pranon detyrën e ministrit të Bujqësisë

Besian Mustafa pranon detyrën e ministrit të Bujqësisë

Ministrja e deritashme e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural Dijana Zhiviq i ka dorëzuar sot detyrën ministrit të ri Besian Mustafa.

Me këtë rast ministrja Zhiviq e ka uruar Mustafën për postin e ri dhe ka thënë se shpreson se ai do të arrijë rezultate sa më të mira gjatë mandatit katërvjeçar.


Ministri i ri i Bujqësisë Besian Mustafa tha se gjatë mandatit të tij, do të ndërtojë ekipe profesionale për udhëheqje të ministrive dhe se do të realizojë të gjitha premtimet e dhëna ndaj qytetarëve të Kosovës për zhvillimin e ekonomisë dhe rritjen e punësimit.

 

Lexo edhe

error: