Berlusconi shtrihet sërish në spital, në repartin intensiv

Berlusconi shtrihet sërish në spital, në repartin intensiv

Ish-kryeministri italian, Silvio Berlusconi, për të katërtën herë është në terapi intensive.

“Silvio Berlusconi është në një gjendje stacionare, por vigjilente”, thanë burimet parlamentare të Forza Italia për Ansa.

Sipas asaj që mësohet, kreu i Forza Italia do ta kalojë natën në spital. Për ish-kryeministrin, megjithatë, mund të lindë një shtrim disaditor në spital. Burime shëndetësore saktësojnë se nuk ka asnjë buletin mjekësor.

Të gjithë fëmijët e Silvio Berlusconit shkuan në spitalin San Raffaele për të vizituar babanë e tyre. Nga sa mësojmë, Marina, Piersilvio, Barbara, Eleonora dhe Luigi kanë kaluar gjatë ditës pranë institucionit shëndetësor. Për të shoqëruar në mëngjes ish-kryeministrin, partnerja e tij Marta Fascina. Paolo Berlusconi viziton edhe vëllain e tij dhe Licia Ronzulli, presidente e senatorëve të Forza Italia.


“Një urim i sinqertë dhe i dashur për një shërim të shpejtë për Silvio Berlusconi, i shtruar në spital në San Raffaele në Milano. Forza Silvio,” shkroi kryeministrja Giorgia Meloni në Twitter.

“Silvio Berlusconi  është shtruar në spital sepse nuk ishte zgjidhur problemi i mëparshëm”, tha Antonio Tajani në margjinat e ministrit të jashtëm të NATO-s, duke specifikuar se nuk mund ta dëgjonte drejtpërdrejt pasi ishte i zënë në takimet e tjera dhe pa telefon. .

“Hajde Silvio, Italia po të pret!”. Është dëshira që sekretari i Lidhjes, zëvendëskryeministri dhe ministri i infrastrukturës Matteo Salvini postoi në Facebook me një foto që e portretizon së bashku me Silvio Berluskonin.

 “Dëshiroj t’i dërgoj Silvio Berlusconit urimet e mia të përzemërta për një shërim të shpejtë”: kështu presidenti i Dhomës, Lorenzo Fontana. “I uroj sinqerisht presidentit Silvio Berlusconi shërim të shpejtë. Mezi presim ta shohim së shpejti për të vazhduar punën së bashku për vendin tonë”, shkruan në Twitter ministri i Ndërmarrjeve dhe Made in Italy, Adolfo Urso. “I urojmë presidentit Berlusconi shërim të shpejtë. Shpresojmë ta shohim së shpejti në Dhomë për sfida dhe synime të reja”, ka shkruar në Twitter ministri për Çështje Evropiane, Jug, Politika të Kohezionit dhe Pnrr, Raffaele Fitto.

“Hajde Silvio!”, janë fjalët e ministres Daniela Santanchè në Twitter. Mesazhi shoqërohet me një foto ku ministri dhe Berluskoni janë bashkë./ANSA

Lexo edhe

Video