Berisha dhe Balje dorëzojnë ankesë në Supreme

Partitë e komuniteteve boshnjake dhe egjiptiane kanë dorëzuar ankesë në Gjykatën Supreme lidhur me vendimin e djeshëm të PZAP-së për zgjedhjet e 14 shkurtit. Ani pse u shprehën të kënaqur me vërtetimin, siç thanë se ka pasur orkestrim të votave në vendbanimet serbe për subjekte të caktuara, kërkuan nga Gjykata Supreme të anulojë votat në … Continue reading Berisha dhe Balje dorëzojnë ankesë në Supreme