Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

Beqarët janë më optimistë, më të lumtur dhe zgjidhin vetë problemet e tyre

Beqarët janë më optimistë, më të lumtur dhe zgjidhin vetë problemet e tyre

Modelet e marrëdhënieve të dashurisë në kohët moderne kanë ndryshuar: vajzat nuk e presin më princin e tyre mbi një kalë të bardhë dhe burrat nuk janë më të gatshëm të bëjnë kompromis. Kjo është arsyeja pse njerëzit gjithnjë e më shumë po zgjedhin të qëndrojnë vetëm sepse i bën ata të ndihen më mirë.

Sidoqoftë, beqarët kanë një listë të fuqive sekrete për të cilat ata vetë shpesh nuk kanë dijeni.

Beqarët mbështeten vetëm te vetja dhe kanë mësuar të zgjidhin vetë problemet e tyre. Ata kanë një ndjenjë më të fortë të identitetit, përjetojnë më pak emocione negative dhe janë më të lumtur.

Përveç kësaj, beqarët janë më të hapur dhe nuk janë të lidhur me një vend. Ata kanë më shumë të ngjarë të udhëtojnë në botë dhe të jenë më të gatshëm të kenë përvoja të reja. Ata gjithashtu tregojnë një nivel më të lartë të krijimtarisë dhe kanë kohë për t’u përqendruar në ngritjen e tyre.

Ata kanë mësuar ta duan veten. Disa njerëz, pasi kanë mbetur vetëm, kanë gjetur kohën ideale që më në fund të dashurohen me veten e tyre. Kjo i bën të ndihen më rehat në lëkurën e tyre dhe të kenë forcën e mjaftueshme për të punuar me veten e tyre dhe të përpiqen të bëhen personi që duan të jenë.


Janë të suksesshëm në karrierën e tyre dhe kanë më shumë kohë dhe energji për t’u përqendruar në ndërtimin e një karriere të suksesshme. Përveç kësaj, kanë më shumë të ngjarë të marrin pjesë në aktivitete të ndryshme sociale dhe humanitare.

Nuk janë të lidhur me gjërat materiale. Kjo është arsyeja pse ka shumë të ngjarë që të bëjnë gjithmonë punën që u pëlqen, jo atë që duhet.

Janë më të shëndetshëm. Studimet tregojnë se njerëzit që janë vetëm ushtrojnë më shpesh në krahasim me ata që janë të martuar. Disa psikologë sugjerojnë që gratë e pamartuara janë më të shëndetshme, siç dëshmohet nga fakti që ato rrallë vizitojnë mjekët dhe marrin më pak ditë pushimi.

Kanë një rreth të gjerë miqsh. Beqarët bëjnë më shumë përpjekje për të bërë dhe mbajtur marrëdhënie miqësore. Janë më të vëmendshëm dhe më të lehtë për të mbajtur marrëdhënie afatgjata me njerëzit në jetë. Gjithashtu preferojnë të kalojnë kohë me familjen e tyre dhe të kenë një marrëdhënie më të mirë me vëllezërit e motrat.

Ata e dinë se çfarë duan dhe besojnë në vetvete. Nuk kanë frikë të qëndrojnë vetëm dhe nuk nxitojnë për një marrëdhënie ashtu. E dinë se çfarë meritojnë dhe nuk janë të gatshëm të bien dakord për më pak sesa ato që dëshirojnë. Shmangin marrëdhëniet toksike që do të sjellin vetëm ankth dhe stres në jetën e tyre. Ata kanë standarde të larta dhe janë të gatshëm të presin për personin e duhur.

Video

error: