Lajme   Zgjedhjet 2021   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

Bëni një provë të shkurtër dhe zbuloni nëse partneri juaj është për ju

Bëni një provë të shkurtër dhe zbuloni nëse partneri juaj është për ju

Çfarë duhet të dini për marrëdhënien tuaj? Nuk mjafton vetëm të ndiheni të lumtur, gjithashtu duhet të dini se si ndikohet personaliteti juaj nga partneri juaj, nëse jeni personi më i mirë për të dhe pse.

Kate Wray, është një ekspert marrëdhëniesh dhe punon profesionalisht në bashkimin me çifte. Ai thotë se ky test i thjeshtë tregon më së miri nëse partneri juaj është në planin afatgjatë, a keni të ardhme me të.

Këto janë pyetjet:

1. A jeni versioni më i mirë i vetes me të?

2. A i besoni njëri-tjetrit? A besoni se ata nuk do t’ju mashtrojnë dhe nuk keni pse të kontrolloni se ku është dhe çfarë po bën?

3. A mendoni të dy që jeni me të vërtetë me fat që e keni atë? Kjo është ajo që të dy duhet të mendoni.

4. A mund ta imagjinoni një të ardhme të përbashkët dhe të plakeni së bashku?


5. A jeni miqtë më të mirë?

6. A ju pëlqen miqtë dhe anëtarët e familjes së partnerit tuaj? Megjithëse nuk mund të zgjedhim familjen, ata na përcaktojnë, ashtu si miqtë. Nëse nuk na pëlqejnë, ose na pëlqejnë, diçka nuk është në rregull.

7. A e mbështesni njëri-tjetrin në vendime të rëndësishme?

8. A i bëni disa gjëra vetëm?

9. A keni interesa të përbashkëta?

10. A jeni dakord për gjëra të mëdha dhe të rëndësishme?

Nëse ju jeni përgjigjur të paktën tetë pyetjeve me “po”, të dy keni një të ardhme së bashku dhe me shumë gjasa keni gjetur partnerin tuaj ideal.

Video

error: