Ben Meir: SHBA t’ia bëjë të qartë Serbisë se lidhjet me Rusinë rrezikojnë procesin e saj të integrimit

Analisti Alon Ben Meir ka kërkuar që SHBA dhe BE t’ia bëjnë të qartë Serbisë se forcimi i lidhjeve të saja me Rusinë do të rrezikojë procesin e saj të integrimit evropian. Ai në një video-adresim në Twitter ka thënë se pavarësisht se zyrtarisht kërkon anëtarësimin në BE, presidenti i Serbisë Aleksandar Vuçiq refuzoi thirrjet … Continue reading Ben Meir: SHBA t’ia bëjë të qartë Serbisë se lidhjet me Rusinë rrezikojnë procesin e saj të integrimit