Bekim Jashari kryetari që më së shumti përkrahi fermerët në Kosovë

Bekim Jashari kryetari që më së shumti përkrahi fermerët në Kosovë

Kryetari i komunës së Skenderajt, njëherit kandidat për kryetar edhe për një mandat, ka publikuar videon që përmbledhë angazhimin e tij maksimal për bujqësinë, përmes përkrahjes së mbi 1200 fermerëve me grante të ndryshme në bujqësi e blegtori si me: Bimë mjekuese aromatike, serra, dredhëza, mjedra, boronicë, bashkë me imputet përcjellëse dhe treg të sigurt,  përkrahje me shpezë dhe shtazë shtëpiake, bletë, moto kultivatorë me frezë, kositëse, shpërndarëse plehu, pompa spërkatëse, grabuja diellore dhe mjete tjera të punës të cilat kanë lehtësuar në mase të madhe punën  e fermerëve të Skenderajt.


“Në mandatin e ardhshëm kryetari Jashari ka premtuar grante për mbi 6000 fermerë. #idealpërskenderaj      #ideal113”, thuhet në një postim të kryetarit Jashari.

Lexo edhe

Video