Bekim Jashari bënë me ujë të pijshëm 15 fshatra, 10 në proces, ish qeverisja asnjë

Bekim Jashari bënë me ujë të pijshëm 15 fshatra, 10 në proces, ish qeverisja asnjë

Kryetari i Komunë së Skenderajt, Bekim Jashari, ka bërë përurimin e ujësjellësit në fshatin Llaushë, i 15-ti fshat që u bë me ujë të pijshëm në mandatin e tij, kurse në proces janë edhe 10 fshatra tjera në Skenderaj.

Me këtë rast kryetari Jashari u shpreh i lumtur që pati mundësinë me realizua një prej kërkesave dhe nevojave elementare që ka njeriu, furnizimi me ujë të pijshëm për qytetarët e komunës sonë.

Vazhdojmë kështu pa u ndalur në jetësimin e amanetit dhe idealit tonë shekullor për të ardhme të ndritur për të gjithë, përfundoi Jashari.


#idealperskenderaj

#ideal113

Lexo edhe

Video

error: