Begaj: Malisheva të ketë tretman të veçantë nga Qeveria

Begaj: Malisheva të ketë tretman të veçantë nga Qeveria

Kryetari i komunës së Malishevës, Ragip Begaj ka deklaruar se po kërkon që Malisheva të ketë një tretman të veçantë nga Qeveria e Kosovës, pasi deri më tash nuk kanë qenë në nivel të detyrës.

Begaj tha se duke e pas parasysh se në këtë komunë nuk ka fshat që nuk ka të punësuar në Itali, e kanë ndjerë se do të kenë raste me Covid-19.


“Të rrimë më shtëpi dhe të bëhemi të dëgjueshëm sepse është në pyetje jeta e njeriut”, tha ai.

Begaj për RTK, tha se është i shqetësuar për banorët e kësaj komune por beson që do ta përballojnë këtë situatë së bashku me ndihmën e të tjerëve.

Lexo edhe

error: