Begaj: Lidhja e Prizrenit projektoi krijimin e një shteti shqiptar

Presidenti i Shqipërisë, Bajram Begaj deklaroi sot se Lidhja Shqiptare e Prizrenit është një prej ngjarjeve të jashtëzakonshme të historisë së kombit shqiptar. Në manifestimi qendror për 145-vjetorin e Lidhjes Shqiptare të Prizrenit, ai tha se kjo lidhje që punoi me të gjitha forcat për të afirmuar kombin shqiptar dhe për të kundërshtuar copëzimin e trojeve … Continue reading Begaj: Lidhja e Prizrenit projektoi krijimin e një shteti shqiptar