BE: Zgjedhjet e tetorit do të monitorohen në çdo pjesë të Kosovës, përfshirë veriun

BE: Zgjedhjet e tetorit do të monitorohen në çdo pjesë të Kosovës, përfshirë veriun

Zgjedhjet lokale të 17 tetorit do të vëzhgohen nga Misioni i Vëzhgimit të Zgjedhjeve nga Bashkimi Evropian në Kosovë me rreth 100 vëzhgues.

Ani pse në veri situata mbetet e tensionuar, Lukas Mandl, shefi i Misionit të Vëzhgimit të Zgjedhjeve nga Bashkimi Evropian, theksoi se zgjedhjet do të vëzhgohen në çdo cep të Kosovës, edhe në veri.


“Ne do të vëzhgojmë edhe fushatën zgjedhore, por ajo që është më e rëndësishme, është se vëmendje do t’i japim çdo vendi në Kosovë, përfshirë edhe veriut të Kosovës”, tha ai.

Eurodeputeti austriak, Mandl tha se risi sivjet në këtë proces edhe vëzhgimi i rrjeteve sociale në fushatë dhe në ditën e zgjedhjeve.

Lexo edhe

Video

error: