BE pret që propozimi i reformës zgjedhore të bëhet sa më shpejt

BE pret që propozimi i reformës zgjedhore të bëhet sa më shpejt

Ambasadori i Bashkimit Evropian në Kosovë, Tomas Szunyog ka marrë pjesë sot në punëtorinë e komitetit ad-hoc të reformës zgjedhore të Kuvendit të Kosovës.


“E vlerësoj dinamikën e tyre të punës dhe gatishmërinë për të ndjekur rekomandimet e BE-së”, tha Szunyog.

Në një postim të zyrës së BE-në në Kosovë, theksohet se BE pret që propozimi i reformës gjithëpërfshirëse të zhvillohet sa më shpejt të jetë e mundur.

Lexo edhe

Video