BE: Kosova dhe Serbia të shfrytëzojnë propozimin franko-gjerman për të bërë hap historik përpara

Bashkimi Evropian i ka bërë thirrje edhe një herë Kosovës dhe Serbisë që të shfrytëzojnë propozimin franko-gjerman për të bërë hap historik përpara në normalizimin e marrëdhënieve, që sipas tyre është çelësi për të avancuar rrugën evropiane. Zëdhënësja e Bashkimit Evropian, Nabila Massrali, në konferencë për medie të premten, tha se BE-ja, e mbështetur nga … Continue reading BE: Kosova dhe Serbia të shfrytëzojnë propozimin franko-gjerman për të bërë hap historik përpara