Batutat e Ahmetit në dorëzimin e mandatit: Erdha duke qeshur si Përparimi (Video)

Ish-kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti është parë në humor të mirë gjatë dorëzimit të mandatit si i pari i Prishtinës. Mes batutash, ai priti në zyre kryetarin e ri të Prishtinës, Përparim Rama. Ai i dhuroi Ramës një testaturë pa shkronjat “p” dhe “r” për të mos shkruar “Përparim Rama”. Ahmeti tha se kishte ardhur … Continue reading Batutat e Ahmetit në dorëzimin e mandatit: Erdha duke qeshur si Përparimi (Video)