Batatina: Ministri Çeku do na kërkosh takim, por do të jetë vonë

Tash e disa ditë është bërë e ditur se përfaqësuesit e klubeve të Superligës së Kosovës kanë kërkuar një takim të përbashkët me ministrin e Ministrisë së Kulturës Rinisë dhe Sportit (MKRS), Hajrulla Çeku. Ky takim ka për qëllim diskutimi çështjen e licencimit të Federatës së Futbollit të Kosovës (FFK), e cila ende nuk është … Continue reading Batatina: Ministri Çeku do na kërkosh takim, por do të jetë vonë