Bashkim Ramosaj falënderon banorët e Strellcit të Epërm për mbështetjen e madhe që po i japin

Bashkim Ramosaj falënderon banorët e Strellcit të Epërm për mbështetjen e madhe që po i japin

Kandidati i AAK-s për të parin e Deçanit, njëherësh kryetari aktual Bashkim Ramosaj u ka premtuar banorëve të Strellcit të Epërm se do të vazhdojë me përkushtim të madh edhe gjatë mandatit të ardhshëm që të punojë për përmirësimin e kushteve të tyre të jetesës.

“Besimin e tyre jam munduar ta kthej me punë e përkushtim. E di që ka akoma punë për të bërë, por nuk kam me u ndalë, deri në realizimin e premtimit të fundit”, shkruan Ramosaj në Facebook.

Postimi i plotë:

Fshati STRELLC I EPËRM,

Padyshim është një nga fshatrat më të mëdha të komunës së Deçanit!


Vend i burrave atdhetarë, intelektualëve e veprimtarëve të dalluar!

Ju jam mirënjohës për mbështetjen që më kanë dhënë mua si kryetar dhe Aleancës gjithmonë!

Besimin e tyre jam munduar ta kthej me punë e përkushtim. E di që ka akoma punë për të bërë, por nuk kam me u ndalë, deri në realizimin e premtimit të fundit!

Kemi qenë dhe do të jemi bashkë 🤝!

#PërDeçaninSkaMeUndal.

Lexo edhe

Video