Bashkia e Lezhës falënderon popullin e Kosovës për pushimet e kaluara në bregdet

Bashkia e Lezhës falënderon popullin e Kosovës për pushimet e kaluara në bregdet

Kryetari i Bashkisë së Lezhës, Pjerin Nderu i shoqëruar nga një delegacion i kësaj bashkie dhe ambasadori i Shqipërisë në Kosovë, Qemal Minxhozi janë pritur në takim nga kryetari i komunës së Prishtinës, Përparim Rama.


Kjo vizitë po ndodh në shenjë falënderimi ndaj popullit të Kosovës që pushimet i kaluan në plazhet e Lezhës.

Aktualisht Ndreu po mban takim me të parin e Prishtinës, Përparim Rama.

Lexo edhe

Video

Komentet janë të mbyllura.