Bashkëjetoi me një të mitur, arrestohet pejani

Bashkëjetoi me një të mitur, arrestohet pejani

Një burrë është arrestuar në Pejë, pasi ka bashkëjetuar me një të mitur.


Siç ka informuar sot Policia, e mitura është kthyer në familjen e saj.

“Ankuesi mashkull kosovar, ka raportuar se vajza e tij viktima femër kosovare (e mitur) ka dalë nga shtëpia dhe dyshon se e njëjta ka shkuar me të dyshuarin mashkull kosovar dhe është duke bashkëjetuar me të. Njësitë policore pas një pune hetimore kanë arrestuar të dyshuarin dhe i njëjti me vendim të prokurorit dërgohet në mbajtje, ndërsa viktima me kërkesë të prindërve kthehet te familja e saj.”, ka bërë të ditur Policia.

Lexo edhe

Video