Basha reagon për “Open Balkan”: Takimet po bëhen aq shpesh, sa nuk po kuptojmë çfarë po prodhojnë

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, reagoi për nismën “Open Balkan” të Shqipërisë, Serbisë dhe Maqedonisë së Veriut, që deri dje njihej si mini-Shengeni ballkanik. “Mendoj që këto takime po bëhen kaq shpesh, sa nuk po e kuptojmë se pse po bëhen dhe çfarë të reje po prodhojnë, përveçse protagonizmit të tepruar politik të atyre … Continue reading Basha reagon për “Open Balkan”: Takimet po bëhen aq shpesh, sa nuk po kuptojmë çfarë po prodhojnë