Basha kujton masakrën e Srebrenicës: PD do të paraqes rezolutë për të dënuar atë dhe gjenocidin serb në Kosovë

Basha kujton masakrën e Srebrenicës: PD do të paraqes rezolutë për të dënuar atë dhe gjenocidin serb në Kosovë

Basha kujton masakrën e Srebrenicës: PD do të paraqes rezolutë për të dënuar atë dhe gjenocidin serb në Kosovë

Basha kujton masakrën e Srebenicës: PD rezolutë në Kuvend për ta dënuar atë dhe genocidin serb në Kosovë

Kryetari i Partisë Demokratike (PD) në Shqipëri, Lulzim Basha ka kujtuar 26-vjetorin e masakrës së Serbrenicës.


Ai ka thënë se PDK do të paraqesë në Kuvend  një rezolutë e cila do të dënoj gjenocidin në Serbrenicë por edhe gjenocidin serb në Kosovë.

“Masakra e Srebenicës është një akt genocidal i cili duhet të njihet dhe të dënohet si i tillë nga bota e civilizuar. Shqipëria duhet të ketë kurajon dhe pavarësinë për ta dënuar atë dhe genocidin serb në Kosovë, mbi të cilin mbi të cilin Partia Demokratike e Shqipërisë do të paraqesë në Kuvend një rezolutë”, ka shkruar Basha në Twitter.

Lexo edhe

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.

error: