Banorët dyshojnë se dy serbë helmuan ujin në Deçan (Foto)

Për dy të rinj serbë të cilët muajin e kaluar kishin vizituar një restorant në Hulaj të Deçanit, policia ishte njoftuar edhe përmes pamjeve të kamerave të sigurisë. Për pronarin qysh ditën kur kishte parë ata me veturë dhe targa të Novisadit, kanë qenë të dyshimtë. Madje thotë se më 28 qershor kishte njoftuar Policinë … Continue reading Banorët dyshojnë se dy serbë helmuan ujin në Deçan (Foto)