Banja e Kllokotit uron festën e Vitit të Ri dhe ofron zbritje

Banja e Kllokotit uron festën e Vitit të Ri dhe ofron zbritje

Spitali special për terapi fizikale me rehabilitim të përgjithshëm Banja e Kllokotit po ashtu tani dhe me objekt të ri dhe me super çmime me zbritje

Ngrohtësia, rehatia, mikpritja dhe komoditeti janë tiparet që na dallojnë.

Po ashtu Banja e Kllokotit uron festen e Vitit te ri të gjithë qytetareve dhe uron të ju shkoj viti sa me mbare, dashuri dhe të qeshura pa fund gjatë tere vitit 202

Për rezervime mund të na kontaktoni në numrat e telefonit


0280 385 041

 +383 (0) 44 935 935

+383 (0) 45 935 935 

Banja e Kllokotit është e gatshme për të gjitha shërbimet ndaj Pacienteve, Klientëve.

Ju mirepresim!

Lexo edhe

Video