Banja e Kllokotit me super zbritje

Banja e Kllokotit me super zbritje

Spitali special pēr terapi fizikale me rehabilitim tē përgjithshëm Banja e Kllokotit ofron super zbritje nga 28 nëntor deri më 31 mars.

Ngrohtësia, rehatia, mikpritja dhe komoditeti janë tiparet që na dallojnë.

Pēr rezervime mund tē na kontaktoni nē numrat e telefonit

 0280 385 041


 +383 (0) 44 935 935

+383 (0) 45 935 935 

Banja e Kllokotit është e gatshme për të gjitha shërbimet ndaj pacientëve, klientëve.

Ju mirëpresim!

Lexo edhe

Video

error: