Back to School me JYSK!

Back to School me JYSK!

Në kuadër të ofertës më fantastike për momentin, “Back to School”, gjiganti Jysk ka sjell në zbritje nga 20 deri në 40% të gjitha tavolinat dhe karriget për zyrë apo për punë.

Këtë e ka bërë duke marrë parasysh se asgjë nuk e nxitë kreativitetin e produktivitetin më shumë sesa një tavolinë e përsosur e punës dhe një karrige e rehatshme.


Karriget dhe tavolinat janë modele skandinave, të cilat vijnë me kualitet jashtëzakonisht të lartë, funksione të shumta dhe janë të duhurat për ta krijuar një ambient të punës në shtëpi.

Kjo ofertë vlen nga data 18 deri më 20 shtator!

Për më shumë, vizitoni dyqanet e JYSK-ut ose porositni online duke telefonuar pa pagesë në 0800 10 500.

Lexo edhe

Video

error: