Babai gjen të vdekur tre fëmijët dhe gruan të shtrirë në rrugë

Babai gjen të vdekur tre fëmijët dhe gruan të shtrirë në rrugë

Një baba u kthye në shtëpi për të gjetur tre fëmijët e tij të vdekur dhe nënën e tyre infermiere të shtrirë në rrugë në një vrasje të tmerrshme të trefishtë.

Andrew McGinley u njoftua nga policët që të qëndrojë larg pasi ai mbërriti në shtëpinë në Dublin, ku një shënim i ftohtë në dritare shkruante: “Mos shkoni lart, thirrni 999”. Policia gjeti vëllezërit e motrat Conor, në moshën nëntë vjeç, Darragh, në moshën shtatë vjeç dhe Carla, tre vjeç, të vdekur në dysheme me frikën se mund të ishin mbytur.


Deirdre Morley – që besohet të jetë nëna e fëmijëve – u gjet në një gjendje “të çorientuar” nga një shofer taksie. Ajo u dërgua përsëri në shtëpi pa vetëdije kur u zbulua shënimi në pragun e dritares.

Policët besojnë se ata nuk vdiqën nga shkaqe natyrale – me raportet e mëparshme që sugjerojnë se ata mund të jenë droguar ose helmuar./tch

 

Lexo edhe

Video