Aziz Bici emërohet drejtor i Zyrës për Çështje të kategorive të dala nga lufta

Aziz Bici emërohet drejtor i Zyrës për Çështje të kategorive të dala nga lufta

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti,  ka emëruar sot Aziz Bicin për këshilltar politik të kryeministrit dhe drejtor të  Zyrës për Çështje të Kategorive të Dala nga Lufta e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.


Me këtë rast, kryeministri Albin Kurti i ka uruar Aziz Bicit suksese në detyrën e re duke mirëpritur këshillat e tij politike, derisa ka kërkuar rol konstruktiv dhe përgjegjshmëri të lartë si drejtor i  Zyrës për Çështje të kategorive të dala nga lufta e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Lexo edhe

Loading...
error: