Avokati i Popullit raporton në Komisionin për të Drejtat e Njeriut pa praninë e mediave

Avokati i Popullit raporton në Komisionin për të Drejtat e Njeriut pa praninë e mediave

Avokati i Popullit, Naim Qelaj është duke raportuar me dyer të mbyllura në Komisionit për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione lidhur me ankesat dhe propozim-vendimin për zgjedhjen e 5 zëvendësve të Avokatit të Popullit.


Mediat në këtë komision u lejuan të marrin vetëm pamje në fillim të takimit.

Lexo edhe

Video

error: