Automjetet e një kompanie Taxi ndalohen me 52 emigrant nga Siria në Leposaviq

Automjetet e një kompanie Taxi ndalohen me 52 emigrant nga Siria në Leposaviq

Njësitet policore kanë ndaluar 13 automjete të një kompanie Taxi në Leposaviq, në të cilat automjete gjendeshin gjithsejtë 52 emigrant nga Siria.


Lidhur me rastin është njoftuar Prokurori dhe pasi janë intervistuar vozitësit në cilësinë e dëshmitarit janë liruar.

Video

error: