Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

Vite më parë nuk do ta besoja

   Po te me thoshte dikush para, ta zeme 20 vitesh, se do te vije dita qe do te krijohet…

E vërteta e madhe

Dhomat e specializuara (Gjykata speciale!) janë themeluar me votën e deputetëve të Kuvendit të Republikës së Kosovës. Pra, themelues i…

Serbia kërcënon Kosovën shqiptare

   Me gojën e njeriut të parë, Kryetarit të saj, Aleksandër Vuçiçit, Serbia ka kërcënuar sot Republikën e Kosovës. Kërcënimi…

Të specializuara kundër Republikës së Kosovës

Se ç’jane dhe ç’qellime e ç’objektiva kane “dhomat e specializuara” (Gjykata speciale) dikush e kuptoi pa u themeluar-votuar keto “dhoma…

Hidhrohu kalit e bjeri samarit

Ose « engjëjt » tanë e « djajtë » e huaj!?) Pak «parahistori»    Kosova, jo vetëm kaq sa është sot, por tri herë…

Fitore e pritur

Republika Shqiptare e Kosovës, toke e shkeputur me dhune, terror e gjenocid, si edhe viset e saj, nga Trungu, –…

Qendra Shqiptare apo xhami e kisha për mërgimtarët tanë

Fati i Atdheut të saj të copëtuar po e ndjek edhe mërgatën shqiptare! Mungesa e një qendre ose e një…

Përhapja e neootomanizmit me ndërtimin e xhamive

Idetë per zgjerimin (rikthimin) e ndikimit turk ne te gjitha vendet e rajonet e pushtuara dikur nga Perandoria Otomane tashme…

Çoroditja e diteve tona

Ne kohen tone çoroditja eshte ulur kembekryq ne shtepite dhe familjet tona, ne kafenet dhe restaurantet tona, ne shkollat dhe…

Pesëvjetori… urime shokë, bashkëveprimtarë e bashkëluftëtarë! Urime shoqëri “Lëvizja”!

THEMELOHET SHOQËRIA “LËVIZJA” Sot, në Prishtinë (1 gusht 2015), u mblodhën shumë veprimtarë dhe drejtues të dikurshëm të LPK-së dhe…
Postimet e vjetra
error: