Vizioni për një ballkan të hapur

Bisedë virtuale me mikun tim Agimin – Përshëndetje Agim si je? -Përshëndetje i nderuar, mirë faleminderit. -A e ke parë…

Kurti me politikën e tij të mbrapshtë po e çon vendin drejt kolapsit

Edhe pse kanë kaluar rreth 23 vite nga çlirimi i Kosovës prej okupimit serb, ajo po ngec shumë në zhvillimin…

Qasja e gabuar e Kurtit ndaj zhvillimeve rajonale dhe pasojat e saj

Samiti “Open Balkan” që u mbajt para disa ditësh në Shkup i vuri në pah disa gjëra, të cilat i…
Postimet e vjetra