Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

Podujeva, prishi gjumin

“Nëse duam të jetojmë një jetë të plotë dhe të suksesshme, është thelbësore që t’i shqyrtojmë bindjet tona, si dhe…

Shtetësia e Kosovës po zhbëhet për shkak të stabilitetit rajonal, Serbia po joshet për shkak të interesave gjeopolitike

 “Rritja ekonomike krijon paqëndrueshmëri politike në mes të vendeve dhe regjioneve (forcimin ushtarak, intensifikimin e konflikteve për hegjemoni etj.”. (Ruchir…

Viktimat nuk mund të privohen nga e drejta për të kërkuar drejtësi

“Kërkimi i drejtësisë për viktimat e djeshme të mizorive, nuk duhet të bëhet në atë mënyrë, që t’ua bëjë të…

Kosova, në mes të Lindjes  dhe Perëndimit

“O Njeri, katër gjëra janë të kota: Ngrënia pas ngopjes; Ndezja e pishtarit natën me hënë; Mbjellja në tokën zallore,…

Megjithatë, pastrimi i Kosovës kërkon shumë kohë!

“E kundërta e dashurisë nuk është urrejtja, por indiferenca” Ngjarjet që u zhvilluan muajve të fundit, dëshmuan fuqishëm se Kosova…

Mustafa do rrëzimin e Kurtit, me ndihmën e atyre që e poshtruan !

“Mendja është si toka: “Çka do të mbjellësh, atë do ta korrësh”! Koalicioni i Vv me LDK po shkon drejt…

Jemi pushtuar nga narcisoidët

Është mbushur politika, administrata shtetërore, universitetet, bizneset politike, shoqëria civile, e madje edhe kafeteritë me narcisoid. Këta trupa me kostume,…

Votuesit kanë votuar edhe për koalicionin LVV-LDK

Shkruar nga: Nijazi Idrizi “Udhëheqësit kosovar, për shkak të interesave personale, e kanë humbur aftësinë për të bërë kompromise gjithëpërfshirëse, që…
Postimet e vjetra
error: