Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

Asnjë marrëveshje s’mund të jetë më e dëmshme sesa tentativa për të penguar një të tillë

Mjedisi ynë politik është i varfër dhe pa traditë, për shkak të mentalitetit dhe të trashëgimisë, ndaj, deri në ditët…

Pandemia nëpër të cilën po kalojmë, ka shkaktuar frikë të madhe, rrëmujë financiare, politike dhe shpirtërore

Pandemia nëpër të cilën po kalojmë, ka shkaktuar një rrëmujë globale dhe frikë të madhe. Rrëmujë financiare, politike dhe veçanërisht…

Si na sheh bota dhe si jemi?

Shkruar nga: Ndue Ukaj Sot- në ditët e para të Vitit të Ri- duke i parë shqiptarët e çakërdisur dhe të…
Postimet e vjetra
error: