Në përkujtim të dëshmorëve të kombit Afrim Zhitiut dhe Fahri Fazliut

 Sa herë vjen nëntori para syve më del Llapi me lisat e gjatë, bjeshkët e larta të mbuluara me tisin…

Kam një pyetje, vetëm një

(gabimet e paqëllimshme  janë njerëzore, gabimet e qëllimshme  janë djallëzore!)Po vjen muaji nëntor, ditëlindja e komandanti Legjendar Adem Jashari, kaluan…

Kryeministri Edi Rama e tha atë që duhej thënë, dhe asgjë më shumë

Në këtë hapësirë të madhe ku i thonë Kosovë, ku dikur, dera e madhe hapej e mbyllej nga Serbia dhe…

Premtimet e partive politike përballë mërgatës

Disa nga partitë politike, si LDK, PDK, AAK dhe LVV, kanë vënë në lëvizje potencialin e tyre politik e njerëzorë,…

Shumë zhurmë

(Pak prurje, shumë pritje- zhgënjimi në rritje!) Për fatin tonë të keq, kaluan mbi 20 vite që subjektet politike në…

Petro Nini Laurasi

(përkujtojmë të ndriturit!) Jeta dhe vepra e Petro Nini Luarasit (1865 – 1911) Petro Nini Luarasi u lind më 22…

Lidhja sytë me shami!…

(Kërkesë e turpshme, dhe turpi i kërkese së MASHT-it, nga njëra anë, dhe miratimi i turpshëm e turpi i miratimit…

Letër…

Pasi që, as z. Hashim Thaçi nuk bën ndonjë përjashtim të veçantë në tabanin kombëtarë, nga paraardhësit e tij e më…

Kjo përditshmëri sharjesh!

Për fat të keq në kohën e sotme të rendit shoqërorë me demokraci të avancuar “moderne”, sikur është ngatërruar parimi…

Çka ka thënë Sylejman Vokshi!

“Edhe tri jetë po t’i kisha, të gjitha do t’i epja për Shqipërinë!“Janë këto orë të liga për Kosovën dhe…
Postimet e vjetra