Respektimi i sovranitetit dhe integritetit territorial të Ukrainës

Gjatë forumit të Grave, Paqes dhe Sigurisë të mbajtur në Prishtinë para disa javësh, iu bashkova duartrokitjeve të qindra pjesëmarrësve…

Gjashtë muaj të rezistencës, qëndrueshmërisë dhe vendosmërisë së Ukrainës

Data 24 gusht shënon 31 vjetorin e pavarësisë së Ukrainës. Për keqardhje, në këtë ditë gjithashtu bëhen gjashtë muaj prej…
Postimet e vjetra