Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

Ne – ofertën Socialdemokratike, qytetarët –mbështetjen për vetveten

(NISMA Socialdemokrate në zgjedhje të brendshme dhe oferta për qytetarët) Situata në të cilën po jetojmë me jo pak probleme…

Jo paramilitarë dhe jo masakra

Në mediet tona shpesh po na bije të dëgjojmë terma të gabuar, terma që nuk e shpjegojnë atë që e…

Si po krijohen problemet kombëtare e shoqërore

Pa asnjë dyshim, shoqëria njerëzore ka arritur suksese në shumë fusha të jetës politike, kulturore, arsimore, shëndetësore, shkencore e zhvillimore.…

Kush hapë një rrugë, hapë mundësi të reja për njerëzit

Rruga që po ndërtohet në afërsi të Kishës së Deçanit,e njohur botërisht si Manastiri i Deçanit, hap mundësi të reja…

Kërkesë publike kryetarëve të partive politike të kosovës

Kryetarë të nderuar, Të gjithë jemi të vetëdijshëm për gjendjen e rëndë që ka përfshirë të gjitha segmentet e funksionimit…

Leksionet e Vuçiqëve, daçiqëve e gjuriqëve për Shqiptarët

          Eh, kush qenkan përpjekur të japin leksione për librat, për kartën e OKB-së, për Rezolutën 1244, për të Drejtën…

Vlerat e socialdemokracise sot

Socialdemokracia ka mbetur si një ideologji e majtë politike që vazhdimisht ka bërë një evolucion paqësor për kalimin nga kapitalizmi…

Vidovdani dhe politika gjenocidale serbe

Tubimi i djeshëm në Gazimestan konfirmoi për të satën herë se mungesa e konflikteve të armatosura nuk nënkupton me automatizëm…

Askush nuk ka hise në bisedimet e reja politike me beogradin!

Sot, më 13 maj 2020, mediet tona (portalet) po shkruajnë se edhe Rusia e Putinit kërkon të jetë pjesë e…

Jam goxha kureshtar?!

Jam shumë kureshtar që ta dijë se:   Anëtarët e Gjykatës Kushtetuese te Kosovës, a e dinë se: çfarë Republike…
Postimet e vjetra
error: