Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

Hoti merr përgjegjësinë për humbjen e thellë të LDK-së

Kandidati për kryeministër nga LDK-ja Avdullah Hoti tha se pas vlerësimeve të marra për rezultatin preliminar, personalisht do të merr…

Pse heshtet karshi falsifikimit të historisë shqiptare?

 Ministria e Arsimit në bashkëpunim me Institutin e Historisë, ASHAK-un dhe Shoqatën e Historianëve të Kosovë, duhet jo vetëm të…

Qeveria duhet të reagojë

“Ushtria Çlirimtare e Kosovës ka qenë Ndërmarrje e Përbashkët Çlirimtare”, Jakup Krasniqi.Mos ndërhyrja në punën e gjykatave kur ato merren…

Kosova duhet t’i pezullojë negociatat me Serbinë

Në këtë situatë pala kosovare duhet t’i deklarojë negociatat të pezulluara derisa Serbia ta tërheq betimin  e 28 tetorit të…

Çka nënkupton Kosova e çka nënkupton Serbia …

   Çka nënkupton Kosova e çka nënkupton Serbia dhe çka nënkuptojnë ndërkombëtarët me nocionin “Marrëveshje finale” ose  “Normalizim” i marrëdhënieve…

Kompromiset pengës për normalizim

Kjo që quhej kompromis, në të vërtet është  heqje dorë nga një pjesë e shtetësisë së Kosovës. Pranimi i “kompromiseve”…

Nuk shkon, xhandarët ne Karaçevë – dialogu në Bruksel

Negociatat me Serbinë duhet të ndërpriten menjëherë.    Si rezultat i negociatave shumëvjeçare për normalizimin e marrëdhënieve me Serbinë, vinë…

Komuna që mbyll institucionet e arsimit

Në vitin 2010 organizata qeveritare e Danimarkës “Danida”, pasi i dhuroj shkollës së mesme bujqësore në Gjilan një laborator modern,…

Qeveria Hoti hoqi dorë nga Republika

Qeveria Hoti, që në ditën e tretë të ekzistencës së saj, me vendimin për heqjen e reciprocitetit karshi Serbisë, në…

Pavarësia e Kosovës nuk është pronë e Serbisë

Po të varej pavarësia e Kosovës nga Serbia, Serbia kurrë nuk do të pranonte këtë çështje ta diskutojë. Por, është…
Postimet e vjetra
error: