Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

Tre D-imensionet e zgjedhjeve të 14 Shkurtit 2021

Të fillojmë numërimin nga dimensioni i parë; Republika e Kosovës po vazhdonte të qeverisej nga klasa tashmë e kontestuar si…

Kosovës i duhet fitorja e Partisë Demokratike

Tani më edhe formalish tjemi në fushatën elektorale, që po ti referohem historisë ka një përsëritje ngase vlerësuar retroaktivisht Republika…

Deri ku degradon politika në Kosovë

Mungesë e programeve politike qeverisëse, apo nivel i ulet i vetëdijes qytetare dhe mungesës e kulturës institucionale e shtetërore. Mungesa…

Kosova përballë metodave asimetirke të luftës speciale!

Opinioni publik, eshtë sundimtari suprem i botës, që eshte e pa mundur të mos ecësh sipas tij.  Pra ështe një…

PDK dhe platforma

PDK dhe platforma e cila republikës së kosovës do t’ia sjelli edhe presidentin edhe rrugën e dinjitetshme për të vazhduar…

Nata e Shenkollit

Mbrëmë deshta ndihmë me ‘t’kërkue, por mu kujtua përgjigjja që i dhe një populli të rënë në ujë e po…

Sulmi në sistemin e pagesave të Thesarit dhe siguria kombëtare

Debatet në vazhdim rreth sulmit keqpërdorues në sistemin e pagesave të Thesarit të Shtetit më çojnë retroaktivisht te qëndrimet e…

Pas zgjedhjeve të Tetorit 2019, Inteligjenca Ruse-Serbe është infiltruar në Administraten shtetërore të Kosoves

(Deklarime të shkëputura gjatë emisionit “DEBAT” RTK1, nga Gjenerali Hisen Berisha  me temen: “FSHEHJA E KRIMEVE TË SERBISË DHE MOSREAGIMI…

Diplomacinë Serbe në “fushën e kuqe” para mbledhjes së KS/OKB!

Serbia ka me i shfrytëzua të gjitha mbledhjet e KS për të akuzua Kosovën për sjellje johumane kundër serbeve në…

Ngjarja në Koshare, dëshpërim nga humbja e Serbisë apo dështim i Kosovës në sistemi e sigurisë?

Kohë më parë, presidenti serb, Vuçiq, në bisedimet e Brukselit kërkoi që të hapen arkivat ushtarake të luftës së UÇK-së,…
Postimet e vjetra
error: