Histeria inatçore e përçarëse ndërvëllazërore, nuk është politikë

E dhembshme po, por e rrezikshme mos qoftë!Histeria e politikëbërjes aktuale përmes Serbisë, kundër Shqipërisë, është më shumë se dhembje…

Mos e kujtoni Luginën vetëm për votë!

Në 21 vjetorin e UÇPMB-së! Për të gjithë që nuk e dinë! Kjo është shtëpia ime në Ilincë të Preshevës!…

Selimi: “Unë lirinë e kam ndier edhe në burg. Sot e ndiej se është liruar edhe burgu!”

Pasi që ish-objekti i Burgut të Prishtinës është shpallur muze nga Qeveria e Republikës së Kosovës, shumë familjarë të ish…

Albinin e rrëzoi barra e vetë!

Sa ishte në fazën e premtimeve dhe zotimeve pa mbulesë e pa përgjegjësi, ishte kundër “shtetit Ahtisarian”, siç e quante…

Flaka e Janarit – 2020, Gostivar

Shkruar nga: Halil Selimi Sot flasin dëshmorët. Sot e përgjithmonë! Ne jemi sa për t’i kujtuar! Por, edhe një përshëndetje përulëse…
Postimet e vjetra