Për “filozofët” shqiptarë të cilët po na kërkojnë të jemi të “paanshëm” në luftën Rusi-Ukrainë

Një pjesë e tyre janë nostalgjik të kohës së bashkimit sovjetik në luftën e dytë botërore. Të ishe në atë…

Pse duhej të veprohej në këtë mënyrë vetëm ndaj këtij përsoni?

E lexova një shkrim në lidhje me arrestimin e mikut tim të hershëm Bedri Halimi dhe me të vërtetë më…
Postimet e vjetra