Zgjedhjet ne SHBA dhe çka nenkuptojnë ato per ne?

Në Shtetet e Bashkuara të Amerikës po mbahen zgjedhjet e gjysëm-mandatit, apo ‘midterm elections’ sic njihen në zhargonin zgjedhor këtu. …

Premtimi i Amerikës është real dhe vec sa ka filluar…” shkruan Presidenti Biden në letrën e adresuar për mua!

Sot kam pranuar një letër nga Presidenti i SHBA-ve dhe miku i madh i shqiptarëve, z. Joe Biden, nder ky…

E drejta për të vepruar jo domosdoshmërisht nënkupton veprimin e drejtë apo të duhur

Sundimi i ligjit nuk njeh etni e as preferenca tjera në vende demokratike. Republika e Kosovës është vend sovran dhe…

Liria nga ngathtësia e vetkrijuar

Zhvillimet e fundit politike në lidhje me procesin e dialogut Kosovë-Serbi po intensifikohen ngase edhe dinamika e zhvillimeve gjeopolitike globale…
Postimet e vjetra