“OPEN BALKAN”, NJË DYQAN QË PUNON ME ORAR TË VUÇIQIT!

Është iluzore të presim që të funksionoj “Ballkani i hapur”, kur në anën tjetër kemi disa disa dyer të mbyllura,…

Vidovdani si kod mashtrues i politikave ekspansioniste serbe

Vidovdani i sivjemë mund të ketë një konotacion të posaçëm në atmosferën politike që po mundohet Beogradi ta instalojë, duke…

Çka i bën superior (“Hyjnor”) serbët e Kosovës kundrejt shqiptarëve në Maqedoni dhe në jug të Serbisë?!

Rajoni ndodhet para një faze finale të përmbylljes së proceseve, ndërkohë që dikimi rus në Ballkan ende është prezent. Në…

Një këshillë shumë dashamirëse e miqësore për mediat e Kosovës

Nëse dikush në Prishtinë gëzohet që qëndrimet e Kurtit nuk pranohen nga Beogradi, është një problem i madh, që kërkon…

Sa iu shpagua shqiptarëve të maqedonisë kostoja e lojalitetit?

Një parlament dydhomësh, një kushtetutë që do të derivonte statusin shtetformues të shqiptarëve, do të ishin zgjidhjet optimale për shqiptarët…

Vuçiqi, hebrenjtë dhe shqiptarët

Vuçiqi në Washington shpik tema e ide që janë joshëse për veshin e atyre që i dëgjojnë, sidomos për hebrenjtë,…

Albin Kurtit i kanë ngelë vetëm dy rrugë

Ai pa përfunduar dita e sotme, duhet ta heqë taksën 100%, pa kurrfarë kushti, dhe javën e ardhshme të merr…

Kosovës do t’i njihet vetëm e drejta për të marrë frymë!!!

Në vend se të gjenin autorët e rinegocimit të statuti të Kosovës, pazargjinjë mediatik e politik të Prishtinës duan ta…
Postimet e vjetra