Kosova dhe retorika luftënxitëse e dhelprës së ballkanit

Ka kohë që Serbia ndaj Kosovës ndjek luftë specialedhe luftë psikologjike. Një shtet që në kohë paqeje ndjek ndaj fqinjit…

Kultivimi i mendimit politik kope nga Sabri Hamiti!

Tash se voni, në përvjetorin e vdekjes së Ibrahim Rugovës, Sabri Hamiti lexuësve ua paraqiti një shkrim. Këtë shkrim e…

Pafuqia për ta pranuar të vërtetën!

 “Shqiptari kundërshton ende pa e marrë vesh”, thotë Konica. Ndoshta ende ka shqiptarë që nuk e ka marrë vesh kush…
Postimet e vjetra