Atdheu – Shqipëria në rrezik nga prostitutat

Parrulla me të cilën opozita në Shqipëri ka vendosur të fillojë “Luftën” e saj ndaj pushtetit për pushtetin “ Shqipëria…

Rreth fjalimit të Edi Ramës në këshillin e evropës

Edi Rama tha e ç’nuk tha për raportin e Dick Marty dhe për akuzën e trafikimit të organeve, dhe mirë…

Budallejtë dhe të çmendurit

Duke parë ngjarjet e fundit në këtë etnikumin tone, dhe sidomos xhiron diplomatike të qeveriut tonë në OKB, më erdhi…

Zhelenski duhet ta kuptojë se kjo nuk është një film, por realitet

Sot Ukraina ka adoptuat një strategji të formuluar dhe ngritur nga Izraeli pas luftës së tyre me Hesbullah në 2006…

Shqiptarët në Kosovën Lindore – popull i askujt

Sot, më 3 prill 2022, në Sërbi po zhvillohen zgjedhjet parlamentare. Nuk kam ndonjë merak për Serbinë apo për zgjedhjet…

Agresioni i mundëshëm rus mbi Ukrainë dhe Kosova

Para dy ditësh Presidenti i Republikës na tha nëpërmjet Fb te tiëj se kishte takuar Shefin e Shtabit të Ushtrisë…
Postimet e vjetra