Letër e hapur drejtuar krerëve botërorë!

E zhveshur nga çdo lloj funksioni publik dhe shoqëror, thjesht në emër të një qënieje njerëzore, ndjehem krejt e pafuqishme…

Biblioteka françeskane, thesari i fshehur i Shkodrës

Historitë njerëzore të pluhurosura nga harresa shkunden ndër faqet e letrës së vjetër në duart e mija, shekuj të stacionuar…

Një grua u vra

Kur jashtë retë si një dallgë e madhe fillojnë të mbulojnë dritën, ngre krye frika jonë ndaj vetes. Pyetjet që…

Të duhemi për hir të koronës

Në një botë ku fryhet e shfryhet çdo gjë, sajesat bëhen rendi ditës, teori konspiracioni lëvrojnë e futen në mendjen…

Të infektuarit, virtualisht të shoqëruar

Na lëndojnë të lënduarit, na rëndojnë të vdekurit ashtu sic na rëndojnë të gjallët e vdekur. Pothuaj jemi një shoqëri…

Përse e dua Tiranën !

Dashuria i ka rrënjët e thella, e depërton në skutat e këtij qyteti kudo, nëse ajo mungon edhe qyteti bëhet…
Postimet e vjetra