Kush është Gonxhe Bojaxhiu – Shën Nënë Tereza (1910 – 1997)?

Gonxhe Bojaxhiu u lind në Shkup më 26 gusht 1910, nga prindërit shqiptarë katolik Kolë Bojaxhiu dhe Drane l. Bernaj…
Postimet e vjetra