Ç’do të ndodhë nesër?

Këto ditë erdhi nga Prishtina një shok i imi, H.B, dhe gjatë bisedës, mes të tjerave më tregoi, se në…

Pse UÇK kaloi në strategjinë e luftës partizane?

(Me rastin e 25 vjetorit të shpërthimit të Luftës Çlirimtare në Kosovë, 27 Nëntor 1997) Në luftën kundër pushtuesve serbë…

Shihni si ka vepruar populli Shqiptar dhe Greqia, motra e Serbisë, nuk di se çfarë është mirënjohja

ASPEKTE SHQIPTARE NGA LUFTA ITALO-GREKE Dilaver Goxhaj Lufta italo – greke, 82 vite më para, e cila filloi më 28…

Kosova, serbia, NATO dhe lufta

Në fillim të viteve 1990 politika e atëhershme serbe bëntë çmos që të ruante integritetin territorial të Jugosllavisë, jo si…
Postimet e vjetra