Shën Tereza, një shkencë origjinale mbi njerëzimin

Gonxhja në rininë e saj u nis drejt botës e armatosur denjësisht me vlerën – të jesh qenie njerëzore është…

Bulling politikat mediatike!

Zgjatja e pandemisë me gjithë pasojat ekonomike që po bart me vete, ka ndikuar bukur shumë edhe në shëndetin mental…

Kush është GAZDA i LDK-së?

Sot, politika jonë në kohë pandemije po dëshmon një papjekuri të papresedan që njeh një demokraci e zhvilluar mbi parimet…

Virusët e orëve policore

Për ata ishim lodrat e natës, për popullin ishim herojt e ditës. Jeta ishte loto që luhej në fushën e…

Heroinat përballë tradhëtisë

Vasfija e Arta! Ky 8 mars po shënohet me emrin e dy heroinave të dhunuara shqiptare, njëra në Kosovë e…

30 vjet nga themelimi i PPD

Shkruar nga: Diana Toska Për të artikuluar zërat dhe afinitetet e tyre politike në prill të vitit 1990, një grup intelektualësh…
Postimet e vjetra