A do t’i mbijetojmë këto kohëra interesante ?!

As ekonomi , as politikë e as dinjitet përfaqësues :  Jemi duke jetuar në kohë të krizës globale , lufta…

Lufta në Kosovë dhe rrëzimi i qeverisë Kurti 2

Kosova , në luftë me probleme të mbijetesës :  Kohëve të fundit , nga dy persona kryesorë në Kosovë ,…

Bushmanët e kalaharit parashikojnë emërimet dhe zgjedhjet demokratike në Kosovë !

Çka dallon bushmanët e Kalaharit dhe “ bushmanët “ e Kosovës :  Bushmanët e Kalaharit janë një popull i vogël…

Fehmi dhe Xhevë Lladrovci, ushtarë besnikë të Adem Demaçit dhe Adem Jasharit!

Filozofia e sakrifikimit për liri: Ismet Sopi është ish i burgosur politikë dhe veprimtar i palëkundur i çështjes kombëtare. Gjatë…

Propozimi Gjermano – Francez i përafërt me kërkesat e Aleksandar Vuçiqit

Asgjë e re që nuk ishte dëgjuar më parë : Më në fund doli një propozim i emisarëve të kancelarit…

A do të dridhen Prishtina dhe Beogradi , nga pordhët e miut !

Bislim Muçiverca dhe Sigmund Frojdi :  Kosova , që nga përfundimi i luftës asnjëherë nuk ka pasur qeveri më kompetente…
Postimet e vjetra